top of page

Over Crisis Solutions

Hallo! Mijn naam is Mariska Viergever

­­­Professional op het gebied van continuïteit- en crisismanagement. Als het om calamiteiten, crises en rampen gaat, voel ik me als een vis in het water! Energie haal ik uit het voorbereiden en klaarstomen van zorgorganisaties op eventuele calamiteiten of crises. Dankzij de jarenlange opgedane ervaring in verschillende functies binnen de veiligheids- en crisisbranche, ben ik gevormd tot de crisisexpert die ik nu ben. Iets waar ik trots op ben.

  • LinkedIn Social Icon

Van droom tot realisatie!

Zodra het gesprek over calamiteiten, crises en rampen gaat leef ik op. Ik ben een hulpverlener in hart en nieren en haal enorm veel energie uit het voorbereiden en klaarstomen van zorgorganisaties op een eventuele calamiteit of crisis. Dat klinkt misschien vreemd in andermans oren, maar crises en calamiteiten zijn mijn passie. Ik mag mezelf dan ook gelukkig prijzen dat ik van mijn passie, mijn beroep heb kunnen maken! 

Ervaring

In verschillende functies heb ik ervaring opgedaan binnen de veiligheids- en crisisbranche. Dit heeft mij gevormd tot de

crisisexpert die ik nu ben. 

  • LinkedIn Social Icon

Missie

Crisis zit ook voor zorgorganisaties in een klein hoekje. Voorbereiding op mogelijke escalatie is essentieel. Ik heb daarom mijzelf als missie gesteld om alle zorgorganisaties in Nederland wakker te schudden en bewust te maken van de risico's en bedreigingen die op de loer liggen! Zonder gedegen voorbereiding kan men de continuïteit en kwaliteit van zorg richting de patiënt niet garanderen. Uiteindelijk is het niet de vraag óf uw organisatie te maken krijgt met een crisis, maar wanneer dit gebeurt.

Maatwerk, gezond boerenverstand en praktisch toepasbaar dat is waar ik voor sta.

DSC04126.jpg

Geen dikke crisisplannen, maar toepasbare plannen!

In de advisering en trainingen die ik bied, staan maatwerk, praktisch toepasbaarheid en gebruik van het gezond boerenverstand centraal. Complexe vraagstukken sla ik plat en breng ik terug naar de daadwerkelijke essentie van crisismanagement. Waar doe we het met elkaar voor, wat willen we bereiken en wat is daarvoor nodig?

Niet een glazen bol - wél ervaring

In mijn loopbaan heb ik voldoende ervaring opgedaan om te zeggen dat het noodzakelijk is om uw zorgorganisatie goed voor te bereiden op een eventuele crisis. Uw zorgorganisatie staat veel sterker tijdens een crisis wanneer er een goede basis is gelegd en u vooraf de risico’s in kaart heeft, de crisisplannen voorbereid zijn en het crisisteam is opgeleid, getraind en geoefend.

 

U bepaalt toch ook liever niet de spelregels tijdens de wedstrijd?


Koffie?

Ik ga graag voor u aan de slag! Wilt u meer informatie over wat ik voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Ik kom graag een kopje koffie bij u drinken.

bottom of page